Showroom

 
Home » Showroom
 

Aventura începe acasă
Ahoy, tineri aventurieri! Navigați spre o lume unde corăbiile piraților îmblânzesc valurile, iar cuferele de comori sunt pline cu bijuterii mistice. Colecția Pirate promite o călătorie a imaginației, unde fiecare noapte este o aventură epică ce așteaptă să fie cucerită. Ancorele sus pentru o călătorie în lumea viselor!

 
 


Regatul poveștilor magice
Pătrunde într-un tărâm unde basmele prind viață și fiecare vis devine realitate. Colecția Romantic transformă orice cameră într-un castel fermecat, unde ecourile poveștilor vechi și magia plutesc în aer. Cu un design demn de o prințesă, orice zi devine o aventură.

 
 

Camera sa, alegerile sale
Orice adolescent își dorește să își scoată în evidență personalitatea, iar camera sa nu face excepție. Concepută pentru funcționalitate maximă, colecția Trio combină designul și confortul pentru nopți odihnitoare și zile speciale. 

 
 

Stilului și eleganța se îmbină în Colecția Black - alegerea perfectă pentru orice adolescent care vrea să iasă în evidență.

Cu o paletă de culori în nuanțe de negru și un design care reflectă independența și creativitatea, acest dormitor este un sanctuar modern pentru tinerii cu spirit liber și personalitate puternică.

 
 

Navighează către o lume unde fantezia și joaca sunt la ordinea zilei cu ajutorul colecției Pirate.

Fiecare element captează esența aventurii și îi invită pe cei mici să se îmbarce în căutarea comorilor ascunse și în expediții pline de imaginație. E un tărâm unde fiecare zi e plină de descoperiri și distracție neînfrânată. 


Lasă-te cucerit de colecția Romantica - un sanctuar al viselor unde eleganța se întâlnește cu farmecul atemporal.

Fiecare colț al camerei este desprins din poveștile clasice și creează un spațiu feeric pentru copii să-și creeze propriile povestiri de prinți și prințese.

 
 


 

Abonare Newsletter
KidsHome
Facebook Instagram
© Copyright 2024 Kidshome.ro
Web design by Royalty
Tel: 0371 902 861
Mobil: 0774670581
Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00
Suport clienti

office@kidshome.ro
comenzi@kidshome.ro

Parte a ITC
© Copyright 2024 Kidshome.ro
Web design by Royalty
Produsul a fost adaugat in cos